Facebook

Ma68
Tegnap202
A héten1397
A hónapban3346
Összesen99080

Komoly csatát vívott egymással az AVUS és a BVSC az új év első bajnoki meccsén. Elméletben Szűcs Levente együttese volt a találkozó esélyese, amit a 2. fordulóban hazai pályán aratott sima győzelemmel demonstráltak is a Vasutasok. Kiss Csabáék azonban nem arról híresek, hogy feltett kézzel mennének a csatába. Most is kimutatta a foga fehérjét Matajsz Márk együttese.

 

AVUS-BVSC 6-10

Szombat este a BVSC volt az AVUS ellenfele az OB. 1. 2. fordulüjában. Kiss Csabáék minden igyekezete ellenére a papírforma érvényesült, nem sikerült meglepetést okozni a Vasutasok ellen. Jó első negyed, majd nyolc percnyi hullámvölgy után a szombathelyi csapat összerendezte zilált sorait és javított a gólkülönbségen.

BVSC - AVUS 15-8

 

Végre valahára kezdetét veszi a 2018/2019-es vízilabda szezon. A csapatok nagy része túl van az alapozási időszakot záró és a bajnoki rajtot felvezető felkészülési tornákon. A Szövetség is végre megtartotta a sorsolást. Már csak bő két hetet kell várni az alapszakasz első körése. Már meg vannak az első szakasz ellenfelei.